Schildervakantie in Domburg

Aan de stranden van Domburg in Zeeland

Datum: maandag 25 september tot vrijdag 29 september 2017

De cursus is volgeboekt voor 2017. Dank voor uw belangstelling. Heeft U interesse in nieuwe schildervakanties, geef U dan op voor de nieuwsbrief, door een mailtje te sturen naar schilderweekje@gmail.com, met als titel: schildervakanties.

Dit jaar verzorgen wij weer een heerlijk verzorgde schildervakantie in het prachtige Zeeland. We gaan iedere dag lekker buiten schilderen: op het strand, tussen de duinen en in de prachtige omgeving van Domburg.

De professionaliteit van de docenten en het geringe aantal deelnemers (min. 5, max. 12) garanderen een cursus op niveau. Er wordt gewerkt met olieverf of acryl, maar desgewenst kan er ook met aquarelverf geschilderd worden.

Het is bij deze schilderweek raadzaam om zoveel mogelijk eigen schildermateriaal en schilderezels mee te brengen. De mogelijkheid bestaat om op locatie benodigd materiaal te kopen.


Domburg strandpalen

Verblijf

We verblijven in een prachtige woning, met uitzicht op de duinen. De cursus zal begeleid worden door Peter Durieux en Joost Doornik, beiden ervaren docenten aan de Klassieke Akademie te Groningen. Tot 6 deelnemers zal Joost Doornik de cursus leiden.

Kosten cursus € 595,- (incl. alle maaltijden) Overnachtingen 30,- per nacht per bed (vier nachten)

U kunt ook gebruik maken van de vele andere overnachtings mogelijkheden die Domburg biedt in de vorm van hotels, B&B en campings.


Helwerd

Maaltijden en consumpties

U krijgt elke dag een heerlijk ontbijt en een volledig verzorgd diner. Koffie en lunch kunnen vanuit de villa meegenomen worden naar buiten, zodat we zonder onderbreking door kunnen schilderen.
Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

De introductie is op maandag om 13:00 in een uitspanning aan het strand en begint met een kennismaking. Daarna volgt de informatie over het weekverloop en de werkwijze. De cursus eindigt op de vrijdagmiddag met een werkbespreking.


Schilderen en plein air

Schilderen in Domburg

  • volledig verzorgd verblijf incl. ontbijt, lunch en diner
  • 5 dagen schilderen onder intensieve begeleiding
  • leren kijken en vlot werken in plein air condities

Voor meer informatie of boeken kunt u ons mailen: schilderweekje@gmail.com